dinsdag 22 oktober 2013

William M. Hart


8 opmerkingen:

 1. Ha Schrijver,
  Wat een mooi voorleesschilderij. Er is zelfs een voorleesvijver!
  Groet udtvdb, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Anna,
   Ik vermoed dat de k&p in de vijver wel zullen meeluisteren. Denk je ook niet?
   Groet, Arda

   Verwijderen
  2. Ha Schrijver,
   Best wel, zeker als er een dik insect in het verhaal voorkomt of een k/p natuurlijk. En het water is nog steeds lekker warm.
   Groet, Anna en de k&p idtvdb

   Verwijderen
  3. Ha Anna,
   Hoe weet jij dat het water nog steeds lekker warm is? Ga je zelf ook wel eens de vijver in of vertellen de k of p het je?
   Groeten terug aan iedereen idtvdb, Arda

   Verwijderen
 2. Ha Arda en Anna,
  De vijver was me niet opgevallen, maar wat een prachtige kleuren! Ik probeer altijd te bedenken wàt er voorgelezen wordt op een op een schilderij. In deze fraaie omgeving passen de sprookjes van Grimm. Hopelijk houden de k&p in de vijver daar ook van.
  Hartelijke groeten,
  Irene 1.10
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Irene,
   Ik had de vijver ook niet gezien. Maar Anna let altijd veel beter op. Wat leuk dat je bij de plaatjes probeert te bedenken wat er voorgelezen wordt! Ik moet je bekennen dat ik dat zelf nog nooit gedaan heb. Het zou beslist iets toevoegen, maar ik ben er gewoon te lui voor vrees ik.
   Wist je trouwens nog wat k&p zijn? Dat stamt nog uit de goeieouwedrieëntwintigdingenblogtijd, toen Anna dat prachtige blog had. Las jij dat toen ook?
   Groet, Arda

   Verwijderen
  2. Ha Arda,
   Ik moet ernaar raden. Kikkers en padden?
   Nee, het blog van Anna ken ik niet, maar ik heb wel altijd genoten van haar reacties op andere blogs, vooral als het over bibliobussen ging, waarin zij schreef over jonge muizen die veel van kaas houden. Dat zullen nu wel grote vette muizen zijn, denk ik, die hun sportieve oefeningen op het trapje van de bibliobus missen.
   Hartelijke groeten,
   Irene 1.10

   Verwijderen
  3. Ha Irene,
   Dan heb je heel wat gemist! Het was het allerleukste blog dat er bij was. Maar het is er nog, dus als je een keer door storm of regen binnen zit kun je toch een leuke dag hebben. Zie hier En ja, k&p heb je in een keer goed geraden.
   Groet, Arda

   Verwijderen