zaterdag 26 oktober 2013

Gino Covili


4 opmerkingen:

 1. Was me inderdaad niet opgevallen. Dat komt waarschijnlijk toch omdat ik te snel kijk. Zal ik niet meer doen bij jouw blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Len,
   Ik probeer een citaat altijd met een enigszins bijpassend plaatje te combineren, maar dat enigszins is wel rekbaar, want niet alles is te vinden. Naar een plaatje met soldaten heb ik lang gezocht, dit kwam voldoende in de richting vond ik. Ik wilde het citaat graag plaatsen omdat ik het verrassend vond.
   Groet, Arda

   Verwijderen
 2. Soldaten? Het lijken mij monniken, in die bruine pijen, en met allemaal hetzelfde kapsel en dezelfde gezichtsbegroeiing.
  Wel een mooi citaat, trouwens.
  Hartelijke groeten,
  Irene 1.10

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Irene, ik heb er nogal lang naar gezocht, dus ik keek uiteindelijk misschien niet al te kritisch meer. Ik dacht weliswaar niet dat het soldaten waren, maar monniken zag ik er ook niet in. Maar misschien heb je wel gelijk. Het was in elk geval het beste plaatje dat ik kon vinden bij dit citaat, dus we moeten het er maar mee doen. Dat een officier in Uruzgan zijn manschappen voorlas, dat vond ik zo bijzonder dat ik het citaat graag wilde gebruiken.
   Groet, Arda

   Verwijderen