dinsdag 1 januari 2013

Martin Baillie4 opmerkingen:

 1. Leuk initiatief Arda. Op mijn blog Reading and Art moeten er verschillende staan. Na even zoeken vond ik een voorleesplaatje van Marlene Boonstra: http://readingandart.blogspot.nl/2011/12/marlene-boonstra.html
  Als je wat rondstruint vind je er vast nog wel meer, maar 365 zal een behoorlijke klus worden, vermoed ik. Veel succes gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Bas,
   Dank je. Reading and Art is geweldig en ik had er al rondgespeurd hoor. Beetje stiekem nog, maar nu ga ik openlijk jatten! Voor het goeie doel, want hoe meer aandacht voor voorlezen, hoe beter. En jij kunt hier natuurlijk ook toeslaan als ik iets vind dat je nog niet hebt. Nee, 365 voorleesschilderijen lijkt mij eigenlijk ook niet haalbaar, maar volstrekt onmogelijk acht ik het toch niet. Eventueel rek ik het begrip voorlezen een beetje op, zodat plaatjes van twee mensen of kinderen die in hetzelfde boek kijken ook mee kunnen doen.
   Groet, Arda

   Verwijderen
 2. Heel veel succes! Origineel initiatief en ik verkneukel me al, daar ik nog steeds zo van de lezers 'in art' geniet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Piet,
   Dank je. Leuk dat je je verkneukelt! Ik hoop dat ik aan je verwachtingen kan voldoen, ik doe in elk geval mijn best. Ken je het blog van Bas die hierboven reageerde? Dat zul je dan vast ook mooi vinden.
   Groet, Arda

   Verwijderen